Horvátország kincsei 6.

Dubrovnik Horvátországban, az ország legdélibb részén helyezkedik el, az Adria partján. Ebben a hotelben garantált a kényelem!
Dubrovnik Horvátország

Az Adria gyöngyének is nevezett város nem véletlenül kapta ezt a gyönyörű elnevezést. Mesebeli szépségű, számos látnivalóval, palotákkal, templomokkal és természetesen számos nyaralóval, szállodával büszkélkedő város.

Ha kényelmes, kellemes és luxus körülményeket szeretnénk magunknak nyaralásunk alatt, akkor a legkiválóbb választás az ötcsillagos Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovnik Sun Gardens lehet.

A tengerparti szálloda csendes helyen nyújt 3 szabadtéri medencét, éttermeket, bárokat, szobákat, lakoszályokat és természetesen számos szolgáltatást a vendégeknek. A bárban hagyományos dalmát specialitásokat, valamint mediterrán és tengeri ételek széles választékát kóstolhatják a nyaralók.

Természetesen fedett úszó- és wellnessmedencében is relaxálhatnak a vendégek.

Garantált, hogy itt mindenki megtalálja a kedvenc szabadidős tevékenységét, legyen kisgyermek, családapa, vagy házaspár, esetleg nagyobb baráti társaság. Olyan különleges tevékenységek közül lehet ugyanis válogatni a szálloda területén, mint a búvárkodás, fallabda, biliárd, játszótér, gyerekklub, asztalitenisz vagy teniszpálya.

Persze, akik inkább a pihenés, vagy testformázás mellett döntenek, azoknak is lehetőségük van igényeik kielégítésére, ugyanis a hotel fitnessrészleggel és wellnessközponttal is felszerelt.

A vendégek igényes és stílusos helységekben szórakozhatnak vagy pihenhetnek, mindeközben pedig gyönyörködhetnek a páratlan tengeri panorámában.

A szálloda különlegessége, hogy az otthonos, modern kialakítás miatt a vendégek a nyaralás ideje alatt egyértelműen luxuskörülmények között, mégis otthonosan érezhetik magukat.

További horvát szállások itt.

Kapcsolódó cikkek

Hol nyaraljunk gyerekkel?

Hol nyaraljunk kisgyerekkel Horvátországban?

Horvátország közel van, de ha pici gyerekkel vagy babával utazunk, fontos hogy a part homokos vagy aprókavicsos legyen.

Horvátország kincsei: Rab sziget

Horvátország kincsei 4.

Rab sziget Horvátország tengerpartjának északi részén, a Kvarner-öböl déli oldalán fekszik.

Grand Park Hotel Rovinj***** Horvátország

Grand Park Hotel Rovinj***** Ötcsillagos nyaralás

Rovinj igen különleges hely, ahol nemrég pazar hotel épült, amely a város ékességévé vált.